středa 14. října 2009

Výprodej fototechniky - aktualizováno II

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale i tak jsem si před odletem na expedici do Ekvádoru udělal trošku radost. Včera se mi do fotobáglu nastěhoval Canon EOS 7D a už týden doma oprašuji stativ Gitzo 3531S s hlavou RRS BH-55.

Díky tomuto "apgrejdu" nabízím k prodeji následující techniku:

Canon EOS 5D + Canon BG-E4

Canon EOS 5D byl přes rok a půl hlavní hvězdou mé výbavy. Loni jsem si ale koupil EOS 5D Mark II a od té doby na první 5Dčko fotím stále méně a méně. Foťák je kupovaný v ČR u firmy Oehling v dubnu 2007. Prodávám jej spolu s originálním bateriovým gripem Canon BG-E4. Obojí je ve výborném stavu, v kompletním originálním balení.

Přidám navíc ještě jeden akumulátor AVACOM 1400mAh a dvě 8GB CF karty Apacer Photo Steno Pro III.

Cena: 25.000 Kč. Prodáno.


Canon EOS 50D

Foťák jsem koupil loni touto dobou v Megapixelu a je na něj tedy ještě rok záruka. Moc jsem toho s ním nenafotil, protože mi sloužil jako záložní foťák k EOS 5D Mark II. Počítám, že to nebude ani 10.000 snímků. Foťák je jako nový, nikdy s ním nebyl žádný problém. Prodávám ho včetně kompletního originálního balení a celého příslušenství.

Cena: 18.000 Kč. Prodáno.

Canon BG-E2N

Spolu s foťákem jsem si koupil i tento originální bateriový grip. Platí pro něj to samé co pro foťák. Je možné jej koupit společně s 50D nebo i samostatně. Zase prodávám včetně kompletního originálního balení.

Cena: 2.000 Kč. Prodáno.

Stativ Manfrotto 055 Pro B

Tento stativ mám již pár let a hodně toho se mnou procestoval. Je ale plně funkční a šlape jako hodinky. Kdybych neměl možnost si z druhé ruky koupit Gitzo, tak bych s ním i nadále fotil. Bylo by ale škoda, aby doma jen tak ležel, když může ještě odvést u někoho skvělou práci. V případě zájmu můžu prodat i spolu s originálním řemenem na nošení.

Cena: 1.000 Kč nebo 1.500 Kč i s řemenem. Prodáno.

Kulová hlava Manfrotto 0308 RC

Legendární spolehlivá kulová hlava od Manfrotta. Kupoval jsem si ji před lety se stativem. Je také plně funkční. Ideální pro krajináře nebo někoho, kdo nemá x-kilové objektivy. Prodávám ji včetně destičky.

Cena: 500 Kč. Prodáno.


Fototechniku prodávám vždy formou osobního odběru, aby bylo jasné, co si kupujete. Na místě si můžete vše otestovat a rozhodnout se, jestli si to vezmete nebo ne.

Pokud máte o něco zájem, napište mi na email: petr.pazour@gmail.com.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Petře jsem moc zvědavej, na fotky ze 7D, můj názor je, že to bude výbornej foťák na krajinu při iso 100-200, jiné použití nevidím